DETA-RITM 20

DETA RITM 20

DETA-RITM 20 generează în jurul său un câmp electromagnetic ultra fin la 0,5-1 m., care va rezona cu frecvența naturală-normală a fiecărui organ cuprins în cele 20 programe de tratament.

DETA-RITM 20 se adresează în principal organelor, aparatelor și sistemelor: ex. tractul gastro-intestinal, reglarea circulației sangvine, reglarea funcției rinichilor, probleme ale coloanei vertebrale, a sistemului genito-urinar (feminin/masculin), probleme de vedere, inima, antistres.

SETUL DE BAZĂ AL APARATULUI DETA-RITM 20

1. Protecţie activă – activarea apărării organismului, fortificarea imunităţii, vitalităţii

2. Tractul gastro-intestinal – durere, indigestie, ulcere

3. Inima, reglarea – aritmie, tahicardie, angină pectorală, hipertensiune arterială

4. Reglarea circulației sangvine – restabilirea fluxului sangvin şi a alimentării organelor cu sânge

5. Reglarea funcţiei rinichilor – pietre, nisip, cistită, metabolism lent

6. Sistemul genito-urinar masculin – reglarea funcţiei testiculelor, prostatei, impotenţa

7. Sistemul genito-urinar feminin – reglarea sistemului genito-urinar feminin, fibrome, chisturi

8. Probleme cu coloana vertebrală – dureri, osteochondroză, uzura coloanei vertebrale

9. Antistres – eliminarea stresului, reglarea somnului şi a sistemului nervos

10. Detoxifierea organismului – curățarea ficatului în timpul toxicozei

11. Ateroscleroza – reducerea colesterolului, întărirea vaselor sangvine

12. Vederea – roşeaţa pleoapelor, arsură şi durere în ochi, reducerea clarităţii vederii

13. Antidurere – 17 tipuri de durere: capul, dinți, coloana vertebrală, urechi, ochi, boli vasculare, menstruale, a intestinului, meningită

DETA-RITM 20 lucrează diferit de DETA-AP 20.

În plus realizează detoxifierea organismului, tonifierea vaselor sangvine, reducerea colesterolului (crescut), precum și tratamentul a 17 tipuri de durere: ex. durere de dinți, de urechi, cefalee, de coloană vertebrală, ochi etc. Acționează și profilactic activând apărarea organismului prin fortificarea imunității și a vitalității.

Și in aparatul DETA-RITM 20 se pot adăuga, înlocui sau șterge programele de tratament luate din stick-ul Therapy 8.0.

Dispozitivele portabile «DETA-Ritm» au fost create în baza metodei lui Reinhold Voll. În anii 50-70 ai secolului trecut savantul german a efectuat cercetări în baza metodelor acupuncturii chineze şi a constatat că fiecare celulă vie, organ şi sistem de organe ale omului are propriile lor oscilații de frecvență joasă în intervalul de la de 0,1 la 100 Hz.

După mulți ani de cercetare, dr. R. Voll a demonstrat că în organele şi sistemele sănătoase, frecvența acestor oscilații are valori bine definite și constante determinate de natură.

Cu toate acestea, unii factori nocivi (agenți patogeni, toxine acumulate, metale grele, produse chimice, elemente chimice, radionuclizi, câmpuri electromagnetice dăunătore etc.) modifică frecvența de funcționare corectă a celulelor, organelor şi sistemelor, ceea ce duce la diferite maladii.

Dispozitivul medical DETA-RITM generează în jurul său la o distanță de 0,5-1 metri un câmp magnetic ultra-fin de frecvență joasă, care corespunde exact frecvențelor etalon ale oscilațiilor fiziologice ale celulelor organului pentru care dispozitivul este configurat. Datorită efectului de rezonanță, celulele au proprietatea de a rezona cu propria frecventa naturală, astfel încât organismul începe să funcţioneze intr-un mod normal şi stabil. În consecinţă, se recuperează energia organului, iar acest fapt sporeşte remiterea bolii şi restabilirea funcţiei acestuia.

În ultimii 19 ani au fost efectuate cercetari de mare amploare şi studii clinice în peste 100 de clinici de top din Rusia şi CSI. Protocoalele oficiale ale acestor studii au dovedit siguranța dispozitivelor și au demonstrat o eficacitate de peste 85% tratarea maladiilor acute şi cronice.

 

ATENȚIE! Nu este un dispozitiv ce înlocuiește vizita la medicul specialist.

În cazul în care suspectați că ceva este în neregulă cu sănătatea dumneavoastră, anunțați medicul sau farmacistul.

Aceste aparate se folosesc alături de medicația prescrisă de medicul dumneavoastră, dar NU înlocuiesc sfatul și prescripția medicală.