DETA-AP 20

DETA-ANTI-PARAZITAR

Dispozitivele portabile «DETA-AP» sunt aparate medicale unice anti-parazitare, care funcţionează pe baza terapiei electromagnetice şi nu au analogi în lume.

Aceste dispozitive au fost create având ca bază metodele descoperite de cercetătorul american Royal R. Rife. Dr. Rife a demonstrat că celulele tuturor organismelor vii de pe pământ pulsează în baza propriilor sale frecvențe naturale. Cum fiecare celulă are o semnătură UNICĂ de frecvență, putem folosi ȘTIINȚA pentru a împiedica proliferarea celulară bacteriană, virală și parazitară.

Efectele sunt vizibile în câteva ore (reducerea inflamației, a durerii sau a altor simptome dureroase asociate cu infecția) – dar eradicarea focarului infecțios se face în câteva zile. ATENȚIE! Nu este un dispozitiv ce înlocuiește vizita la medicul specialist sau medicația.

 

Exemple de programe disponibile pentru APARATUL “DETA-АР 20”

1. Rezistență Imunitară 

Rezistența imunitară este abilitatea organismului de a rezista influenței patogene a diferitelor tipuri de virusuri, bacterii și alți factori nocivi de mediu.
Instrucțiuni de utilizare: programul de îngrijire trebuie să fie aplicat zilnic, dimineața. Nu se recomandă aplicarea programului înainte de a merge la culcare, deoarece poate provoca insomnie.

2. Ochi curați D

Copiii atunci când se joacă în nisip sau înoată, își pot freca ochii cu mâinile murdare. Uneori poate apărea conjunctivita bacteriană din cauza mâinilor murdare duse la ochi. Recomandat pentru prevenirea, eliminarea inflamației, stoparea durerii și usturimii ochilor, restaurarea circulației sângelui.
Instrucțiuni de utilizare: programul este aplicat în decurs de 10 zile, de 2-3 ori pe zi. Se recomandă să utilizați acest program în combinație cu programul de detoxifiere. Folosiți programul detoxifiere o dată la trei zile.

3. Ochi curați A

În timpul perioadei de primăvară-vară, unele persoane nu pot merge în aer liber, deoarece în aer se găsește praf, polen în curs de dezvoltare, ceea ce face ca ochii sa fie încețoșați, aparând o mâncărime intolerabilă, ochii se înroșesc și se umflă. Toate aceste simptome sunt manifestate ca o stare alergică sau conjunctivită. Apare, de asemenea, atunci când consumăm anumite alimente, medicamente sau ca reacție la un contact cu păr de origine animală. Programul pentru ochi curați vă va ajuta să înlăturați toate acestea simptome mai ușor.
Instrucțiuni de utilizare: se recomandă să se aplice programul de 2-3 ori pe zi, în combinație cu programul detoxifiere (o dată la 3 zile).

4. Pleoapele 

Pleoapelor – protecția ochilor. Vederea în multe privințe depinde de sănătatea pleoapelor. Umflarea pleoapelor, senzația de arsură, formarea ulcerațiilor aproape de pleoape și gene cauzează un disconfort semnificativ.
Aspectul exterior al ochilor este neatrăgător și persoana începe să sufere de fotofobie. Utilizarea programului pleoapelor aduce alinare semnificativă în combinație cu tratamentul medicamentos, reducând sau eliminând complet simptomele bolii.
Instrucțiuni de utilizare: programul este aplicat de 2 ori pe zi timp de 20 zile. Se recomandă utilizarea acestui program, în combinație cu programul detoxifiere o dată la 3 zile.

5. Corneea

Corneea este partea anterioară a membranei externe a ochiului care îl protejează de daune și praf. Păstrarea corneei  sănătoase salvează întregul ochi. Posibilele cauze ale daunelor corneei sunt variate și pot duce la opacifiere, înroșirea și umflarea ochilor, ochi încețoșați și uscați. Acest program ne ajută să scăpăm de aceste fenomene. Instrucțiuni de utilizare: programul este aplicat de 2 ori pe zi timp de 20 zile. Se recomandă a se utiliza acest program în combinație cu programul detoxifiere o dată la 3 zile.

6. Anti-gripal C 

Focar viral subtip H1N1 , care este transferat de la o persoană la alta și care provoacă boli cu simptomele și caracteristice gripei. Pe parcursul perioadelor de epidemie, este necesar să fie luate măsuri preventive.
Instrucțiuni de utilizare: în scopul prevenirii bolilor în timpul epidemie, programul urmează să fie aplicată o dată la 2 zile. Dacă este necesar acesta se poate aplica zilnic. Se recomandă să utilizați acestuia în combinație cu programul detoxifiere, o dată la 3 zile.

7. Anti-gripal B

Virusul gripei B se propagă numai în mediul uman. Cea mai răspândită modalitate de
transmitere a infecției este prin aer. Prevenirea la timp face posibilă reducerea riscului de apariție a bolii.
Instrucțiuni de utilizare: în scopul prevenirii bolilor în timpul epidemie, programul
urmează să fie aplicat o dată la 2 zile. Dacă este necesar, programul poate fi aplicat zilnic. Se recomandă să utilizarea programului în combinație cu cel de detoxifiere, o dată la 3 zile.

8. Anti-flu A 

Virusul gripal A este periculos nu numai pentru oameni, dar și pentru animale. Ea determină epidemii grave și acoperă suprafețe mari. Prin urmare, este necesar să se efectueze procedurile de prevenire în timp util. Utilizați un program anti-gripă în acest scop. De asemenea, utilizați programe de curățare pentru sistemul limfatic, ficat și rinichi . Respectarea igienei personale este obligatorie.
Instrucțiuni de utilizare: în scopul prevenirii bolilor în timpul epidemie, programul urmează să fie aplicat o dată  2 zile. Dacă este necesar se poate aplica zilnic. Se recomandă să utilizați acest programul în combinație cu cel de detoxifiere, o dată la 3 zile.

9. Anti-gripă de bază 

Gripa este o infecție cu virus periculos, însă nu virusul în sine este periculos, ci complicațiile sale
sunt problematice. În condițiile unei rezistențe imunitare deficitare, organismul devine expus «atacurilor infecțioase». Pentru a evita consecințe neplăcute în timpul unei epidemie în masă a bolii, folosiți programul B Anti-flu. În scopul prevenirii infecției bacteriene, este de asemenea necesar să se aplice programul de curățare a sistemului limfatic, ficat, rinichi și cel de oprire a infecției cu Coci.
Instrucțiuni de utilizare: în scopul prevenirii bolilor în timpul epidemie, programul urmează să fie aplicat o dată la 2 zile. Dacă este necesar, acesta poate fi aplicat zilnic. Se recomandă să utilizați acest programul în combinație cu programul detoxifiere, o dată la 3 zile.

10. Detoxifiere 

Programul asistă ficatul în lupta intensă cu paraziți și infecții, astfel duce la reducerea stresului acestui organ important și accelerarea excreției substanțelor dăunătoare.
Instrucțiuni de utilizare: programul se aplică o dată la 3 zile.  În timpul programului este necesar consumul a minimum 1-1,5 l apa/zi.

11. Anti-alergie

Este dificil să eliminăm alergia în întregime și este o sarcină provocatoare să reducem severitatea manifestărilor acesteia-mâncărime, senzația de rece,  ochi încețoșați, ochi uscați, reducerea petelor roșii de pe piele. Este foarte
important ca în același timp să creștem rezistența sistemului imunitar.
Instrucțiuni de utilizare: programul este aplicat zilnic, dimineața și seara, 10 sesiuni. Se recomandă să utilizați acest program, în combinație cu detoxifiere.

12. Fără răceală

Majoritatea bolilor respiratorii acute se propagă în mod aer, la locul de muncă, în transportul public, la cinema – de îndată ce cineva a strănutat, toți oamenii din jur sunt expuși la risc! Toată lumea, care a stat într-o cameră cu
o persoana infectată sau are o răceală, trebuie să ia măsuri de prevenire – o soluție fiind programul fără răceala. Programul va împiedica propagarea virusurilor și va proteja organismul uman.
Instrucțiuni de utilizare: în scopul prevenirii bolilor, programul se va aplica de doua ori pe zi. Se recomandă să utilizați acest program, în combinație cu detoxifiere.

13. Oprirea infecției cu Stafilo/StreptoCocci (Cocci stop)

Stafilococi și streptococi sunt în mod constant prezenți pe piele și mucoase membranele gât și nas. Adesea, în timpul călătoriilor, oamenii nu dorm suficient, suferă de hipotermie și obosesc fizic. Rezistență imunitară slăbește. În
acest caz, aceștia încep să aibă efecte nocive asupra organismului uman. Se istalează durerea în gât, căldura, febra. Programul de oprire Cocci reduce influența negativă a stafilococilor, permite corpul uman pentru a restabili competențele și rezistența sistemului imunitar.
Instrucțiui de utilizare: programul ar trebui aplicat zilnic, până la o recuperare completă de sănătate. Se recomandă să utilizați acest program, în combinație cu programul detoxifiere, o dată la 3 zile.

14. Ochi curați

Durere, umflături, ochii înroșiți, încețoșați, având senzația de uscat, pot fi expresiile ochilor
inflamați. Motivele sunt diferite. Utilizați programul ochii curați pentru îmbunătățirea acestor simptome.
Instrucțini de utilizare: programul este aplicat zilnic în funcție de necesități. Se recomandă să utilizați acest
program în combinație cu programul detoxifiere, o dată la 3 zile.

15. Respirație ușoară (respirație liberă)

Respirația liberă este principalul constituent al unei sănătăți bune. În caz de tulburări respiratorii organismul nu obține o cantitate suficientă de oxigen, astfel energia, care este atât de esențială pentru funcționarea normală a corpului și toate procesele vitale, nu se produce. Programul respirație liberă abordează problema blocajului nazal cauzat de diverse motive.
Instrucțiuni de utilizare: programul se aplică o dată la 2 zile. Se recomandă să utilizați acest program în combinație cu programul detoxifiere, o dată la 3 zile.

16. Ajutăm un gurmand 

Un gurmand vrea să guste diferite feluri de mâncare din bucătărie, oferite de cafenele și restaurante. Cu toate acestea, organismul nu reușește întotdeauna să digere toate alimentele, ceea ce duce la iritare intestinală, durere de burtă, greață, căldură și alte simptome neplăcute. Programul ajută un gurmand normalizează activitatea intestinală și funcționarea stomacului, ajută organismul să elimine substanțele periculoase.
Instrucțiuni de utilizare: se recomandă să se aplice programul de 2-3 ori pe zi, până la recuperarea completă a sănătății. Se recomandă să utilizați acest program în combinație cu programul detoxifiere, o dată la 3 zile.

17. Antiseptic

Viața intensă nu duce lipsă de zgârieturi mici. Adesea, ele sunt pur și simplu neglijate. Cu toate acestea, în cazul diferitelor microorganisme, ce provoacă procesul inflamator, pot pătrunde ușor în corp. În acest caz, este necesar ca acestea să  fie curățate și să se aplice orice anti-septic pe rana. În plus, programul antiseptic ajută la recuperare rapidă.
Instrucțiuni de utilizare: programul este aplicat în caz de apariție a unui proces inflamator. Frecvența de aplicare depinde de gradul de inflamare manifestat (de 2-3 ori pe zi). După terminarea programului, este necesar să se utilizeze programele de curațare pentru limfă, ficat și rinichi.

18. Picioarele curate 

Este posibil pentru să intrăm în contact cu o ciuperca a piciorului în locuri publice (în bazine, în săli de sport, saune etc.). Clean Programul picioare ajută să avem un organism mai rezistent împotriva influenței ciupercilor,
reducând dezvoltarea lor. Utilizați acest program ca o prevenire a bolilor fungoide și veți avea întotdeauna picioarele curate și frumoase.
Instrucțiuni de utilizare: programul ar trebui să fie aplicat de 2 ori pe zi, până când simptomele dispar. Se recomandă să utilizați acest program în combinație cu programul detoxifiere o dată la 3 zile.

19. Fără dureri de cap 

Durerea de cap poate apărea în orice moment. Nu este nevoie să o suporți!

Atunci când se utilizează acest program simțim cum durerea dispare treptat.
Instrucțiuni de utilizare: se aplică, după caz, în orice moment.

20. Fără viermi

Cel mai frecvent, infestarea cu diverși paraziți intestinali are loc deoarece persoana a mâncat fructe nespălate sau carne/ pește care nu au fost preparate termic corespunzător astfel încât Helminți (viermi) poate ajunge să pătrundă în organismul uman. Atunci când trăiesc într-un corp uman viermii mânca resturi de țesuturi umane și descărcă în corp substanțe toxice.
Programul nu exercită nici un efect toxic asupra corpului uman.
Instrucțiuni de utilizare: în sensul de prevenire, programul trebuie să se aplice o dată la 3 zile. Pentru cel puțin 10 sesiuni în total. Se recomandă să utilizați acest program în combinație cu programul detoxifiere, o dată la 3 zile.

21. Sănătate Intimă

 
Mijloace de protecție față de infecțiile cu transmitere sexuală nu sunt întotdeauna în măsură să
asigure siguranță completă. Pentru a vă proteja, este posibil să utilizați programul de sănătate intimă, care este axat pe prevenirea infecțiilor cu o gamă largă de agenți cauzați de boli venerice.
Instrucțiuni de utilizare: se recomandă să se aplice programul zilnic timp de 20 de zile. Se recomandă să utilizați acest program în combinație cu programul detoxifiere, o dată la 3 zile.

22. Curățare limfatică 

Unul dintre principalele programe de curățare a corpului este Curățarea limfatică. Sistemul limfatic nu
numai îndeplinește funcția de neutralizare a substanțelor nocive și toxice, dar și curăță organele și țesuturile lor. În cazurile diverselor boli, conținutul de substanțe nocive în organismul uman crește de multe ori.  Sistemul limfatic nu reușește să excrete și poate apărea intoxicare recurentă.
Programul limfatic este proiectat pentru a accelera curățarea limfatică. Se recomandă să se aplice un program
săptămânal înainte de o excursie/ vacanță, care va contribui la îmbunătățirea rezistenței imunitare și va
pregăti corpul pentru aclimatizare.
Instrucțiuni de utilizare: se recomandă să se aplice programul o dată la 3 zile. La utilizarea
programul limfatic, este necesar să se bea apă potabilă curată și nu mai puțin de 1-1.5 l pe zi.

23. Curăță ficatul 

Ficatul este un organ principal, care neutralizează substanțele nocive toxice și de altă natură,
care se formează în corpul uman. Astfel, ficatul este puternic subliniat, capacitatea de lucru
scade. Este necesar să se utilizeze programul ca o măsură preventivă.
Instrucțiuni de utilizare: programul se aplică o dată la 3 zile. Când utilizați programul Clean pentru ficat,
este necesar să se bea apă potabilă curată în cantitățile de nu mai puțin 1-1,5 l pe zi.

24. Rinichi curați

Rinichii curață organismul de apă și substanțele dizolvate în ea, care au fost evacuate de organe și țesuturi, dar nu mai sunt necesare. Este foarte important să ajutăm la curățarea rinichilor, în special în timpul infecțiilor focar, pentru a le permite eliminarea substanțelor inutile și dăunătoare organismului. Această sarcină specifică este
efectuată de către Clean programul rinichi.
Instrucțiuni de utilizare: programul se aplică o dată la 3 zile. Când utilizați rinichii programul, este necesar să se bea apă potabilă curată în cantitățile de nu mai puțin1-1,5 l pe zi.

25. Putere mărită pentru ficat și rinichi 

Programul ar trebui să fie utilizat atunci când avem o senzație de rău (ficatului și rinichii au lucrat mult pentru a neutraliza și elimina substanțele nocive și toxice) și după ce au fost folosite individual programele de ficat/rinichi de curățare. Programul se adresează menținerii capacității de performanță a acestor organe.
Instrucțiuni de utilizare: programul se aplică o dată la 3 zile. Atunci când se utilizează programul, este necesar să se bea apă potabilă curată, cel puțin 1-1,5 l pe zi.

26. Fără herpes

Herpesul se poate manifesta pe buze, de asemenea pe organele genitale, gât, cap și mâini, în formă de ulcerații mici și vezici.
Infecția cu herpes poate pătrunde în sistemul nervos cauzând diversele afecțiuni.
Când intră în corpul uman, herpesul pătrunde în celulele nervoase și se ascunde acolo, și apoi se manifestă numai în cazul în care rezistența imunitară este redusă. Purtătorul virusului poate infecta alte persoane prin intermediul săruturilor, contactului sexual sau chiar prin regiunile expuse ale tegumentului pielii.
Instrucțiuni de utilizare: se recomandă să utilizați programul de 2-3 ori pe zi timp de o săptămână și apoi o dată pe zi, timp de 3 săptămâni. Se recomandă să utilizați acest program în combinație cu programul detoxifiere o dată la 3 zile.

27. Nu protozoarelor 

Programul previne impactul negativ al unui număr mare de monocelulare paraziți pe un corp uman. Ei apar prin contactul cu murdar mâini, consumul de alimente nespălate și apa nefiartă. Programul afectează protozoarele, distrugându-le. Respectarea strictă a regulilor de igienă personală și utilizare regulată a acestui program ajută la îndepărtarea microorganismelor.
Instrucțiuni de utilizare: se recomandă să utilizați programul de 1-2 ori pe zi, timp de 10-14 zile. Recomandat să utilizați acest program, în combinație cu programul detoxifiere o dată la 3 zile.

28. Opreste Candida  (Candida stop)

Programul protejează o persoană de la infectarea cu astfel de ciuperci pe scară largă, cum ar fi Candida. Acest microorganism este o parte a microflorei normale a intestinelor, vaginului și al cavității bucale. Totuși, atunci când rezistența  sistemului imunitar este coborâtă, candida începe să dăuneze organismului. Prevenirea candidozei prin acest program, normalizează echilibrul acido-bazic, care reține ciuperca propagatoare.

Instrucțiuni de utilizare: programul ar trebui să fie aplicat de 1-3 ori pe zi, timp de 2-4 săptămâni. Se recomandă să utilizați acest program, în combinație cu programul detoxifiere o dată la 3 zile.

29. Colon Bacillus 

Programul este capabil de a suprima efectele negative ale bacilului de colon și creșterea rezistenței organismului la ea.  Bacilul atunci când trece într-un corp uman, datorită produselor alimentare prost fierte sau apă, provoacă intoxicație severă. Utilizarea programului Colon Bacillus ajută protejarea organismului de microorganisme dăunătoare, în timp ce nu deteriorează microflora intestinală.
Instrucțiuni de utilizare: se recomandă să se aplice programul zilnic timp de 10-20 de zile. Se recomandă utilizarea acestui program, în combinație cu programul detoxifiere o dată la 3 zile.

30. Anti-inflamație

Inflamația poate apărea în diferite condiții de traumatisme sau la infecții ce au penetrat în corp. Programul Anti-inflamație ajută la restabilirea circulației sângelui, în îndepărtarea diverselor substanțe toxice, care se formează în timpul unei inflamații. Astfel, se oxigenează țesuturile și se îmbunătățesc procesele metabolice, care ajută recuperarea mai rapidă.
Instrucțiuni de utilizare: programul ar trebui să se aplice în diferite condiții inflamatorii cu scopul reducerii acestora. Frecvența de aplicare este de 1-3 ori pe zi. Pentru scopul de detoxifiere după terminarea acestui program, este necesar să se aplice programe de limfa, ficat și rinichii.

Fiecare microorganism are propriul set de frecvenţe. Este cunoscut, că cele mai multe maladii sunt de natură contagioasă. Microorganisme patogene, bacterii, viruşi, ciuperci, viermi, protozoare etc., stabilindu-se în organele și țesuturile umane, dereglează activitatea lor, reduc cantitatea de energie a organului și, în final duc la diferite maladii.

Organismul uman este un incubator perfect pentru ei. Savantul Royal Rife a propus o metodă inovativă de combatere a paraziţilor.

Dispozitivul medical «DETA-AP» creat de inventatorul rus Serghei Konoplev realizează această metodă şi este capabil să elimine selectiv din organism numai flora patogenă. El generează la o distanţă de până la 1 metru un câmp magnetic ultra-fin de frecvențe care coincid cu frecvențele de oscilație ale microorganismului, la care este configurat aparatul.

Totodată efectul de rezonanță duce la creşterea considerabilă a amplitudinii oscilațiilor, ceea ce provoacă distrugerea microorganismelor.

Efectul terapeutic este realizat prin frecvența purtătoare ale câmpului magnetic, care introduce frecvențele de rezonanţă ale microorganismului patogen. O mare precizie a acestei frecvențe oferă posibilitatea de a cauza impact doar asupra microorganismelor, care trebuie să fie eliminate, neafectând microflora utilă.

Dispozitivul asigură o siguranță deplină și nu are contraindicații.

Aparatul DETA-AP setat de întreprinderea-producătoare conţine 20 de programe, dintre care 19 anti-parazitare şi program de eliminare a toxinelor din organe după distrugerea microflorei patogene. Cu programatorul special «Therapy 8.0″, dispozitivul poate fi reprogramat pentru fiecare pacient în parte, conform problemelor identificate în baza diagnosticului. În total pentru aparatul Deta-AP există 1400 programe.

 

ATENȚIE! Nu este un dispozitiv ce înlocuiește vizita la medicul specialist.

În cazul în care suspectați că ceva este în neregulă cu sănătatea dumneavoastră, anunțați medicul sau farmacistul.

Aceste aparate se folosesc alături de medicația prescrisă de medicul dumneavoastră, dar NU înlocuiesc sfatul și prescripția medicală.